Wij garanderen 100% open- en eerlijkheid en duidelijkheid bij de sieraden-aankoop

Zo werkt het verkopen van goud bij Goudbode:

De voorbereiding: Gratis envelop aanvragen.

Het aankopen van goud door Goudbode begint direct op uw PC: bestel de gratis en verzekerde retourenvelop om uw goud naar ons toe te sturen.

Transport:
gratis goud-verzending

Het aankopen van goud door Goudbode zonder extra kosten: met de frankierte GoldPack is uw goud op weg naar ons verzekerd.

De taxatie:
serieus, snel en transparant.

Het aankopen van goud door Goudbode door specialisten: alleen specialisten bepalen de waarde van uw goud - professioneel en snel.

De betaling:
cheque of overschrijving

Binnen een paar dagen na aankoop van uw sieraden ontvangt u uw geld - hetzij per cheque of bankoverschrijving.

Ontevreden?
De goud-terug-garantie

Zekerheid bij de verkoop van goud: Indien u niet akkoord gaat met onze prijs, ontvangt u uw sieraden terug.

Verdere verwerking na aankoop de sieraden.

Als u uw goud verkoopt, heeft u 10 dagen herroepingsrecht. Pas als deze termijn is verstreken, zal uw sieraden worden omgesmolten en verwerkt.

Goud verkopen - de juiste beslissing? De motieven van onze klanten om hun goud te verkopen, zijn zeer individueel. Ze hebben met elkaar gemeen, dat het zoeken naar een aantrekkelijke prijs en vertrouwde aanbieder op de eerste plaats staat.

Goudbode heeft een rijke ervaring in het aankopen van sieraden. Wij zorgen ervoor dat u op de een comfortabele, veilige en rendabele manier bij ons uw goud kan verkopen. Om kennis te maken met onze vertrouwde manier van werken, nodigen wij u uit onze sieraden-aankoop stap voor stap te leren kennen.

Er zijn veel redenen om goud te verkopen aan Goudbode.

100% tevredenheidsgarantie
  • Goud verkopen aan een gerenommeerd bedrijf: Goudbode is een van de grootste toeleveranciers voor de sieraden-aankoop die uitsluitend via het internet opereren. Wij hebben jarenlange ervaring en werken samen met gerenommeerde sieraden-specialisten die de waarde van uw goud professioneel evalueren.
  • Tijdbesparende afwikkeling bij de verkoop van goud: met de Goldpack stuurt u ons uw sieraden eenvoudig - en uiteraard gratis verzekerd tot 500 €. Na het bepalen van de waarde van het goud stuurt Goudbode u een cheque binnen 24 uur of maakt het bedrag over op de aangegeven rekening, helemaal naar uw wensen.
  • Volledige eigen beslissing bij de verkoop: Als u niet akkoord gaat met de prijs die we u bieden voor de aankoop van sieraden, krijgt u uw goederen onmiddellijk terug.

Bestel een gefrankeerde envelop: gratis en zonder verplichting

Gemiddelde
uitbetaling:
€ 282,42

Tevredene klanten:

Geachte Goudbode-team, hartelijk dank voor de snelle verwerking van mijn zending. Op 19/11/2010 heb ik u enkele goudstukken toegestuurd en op 29.11.2010 was het bedrag EURO 227,42 al op mijn bankrekening bijgeschreven . Zo eerlijk en eenvoudig is het om goud naar geld om te zetten.
Ik ben zeer enthousiast! HEEL ERG BEDANKT! TOPP SERVICE, zonder problemen! Zal u zeker bij anderen aanbevelen.
Ga zo door en het hele team VROLIJK KERSTMIS EN EEN GELUKKIG EN GEZOND NIEUWJAAR EN VOOR 2011 HEEL VEEL SUCCES!
Elfriede B. van P.

Hallo leuk team uit de Gold koerier ... heel hartelijk dank voor de snelle verwerking. Het bedrag is punctueel overgemaakt. Zal u zeker bij anderen aanbevelen. Met vriendelijke groeten.
Caroline G. van L.

Dames en heren, ik dank u voor de eenvoudige afwerking. Met vriendelijke groet.
Richard. Van M. K.

Beste Goudbode Team, ik ben blij hoe alles snel en professioneel is afgewerkt. Heb u meteen aan mijn vriendin aanbevolen, zij heeft uw Goldpack al ontvangen.
Manuela S. van F.

Super - 295 € - nooit gedacht dat mijn oud goud zo veel waard was. Het geld was snel binnen! Heel erg bedankt!
Tina R. van F.

Welnu, wat kan ik zeggen: uw Goudbode-team is echt betrouwbaar en snel! Hartelijk dank voor de betaling van 178,14 EUR!
Henry B. van D.

Hartelijk dank voor de snelle en goede uitvoering. Het is goed om te weten wie te contacteren wanneer men zijn goud naar geld om wil zetten.
Erwin G. van B.

Dames en heren! Ik wil u bedanken voor het snelle overmaken van het geld. Eindelijk een bedrijf dat is eenvoudig en professioneel.
Rudolf W. van A.

Super, met het geld van de sieraden, die ik nooit echt mooi vond, kon ik eindelijk kopen wat ik altijd had gewenst, maar ik nooit veroorloven.
Gabriele. V. in R.

Nu krijg je zelfs geld als men thuis eindelijk opruimt! Dank je wel..
Jenny G. van L.

Beste goud Team, eerst was ik zeer kritisch om mijn goud naar een internetbedrijf te sturen. Des te meer ben ik blij verrast dat alles zo is verlopen zoals u mij hebt beloofd. Een cheque van 256,24 EUR heb ik al verzilverd. Dank je wel!
Verena N. van D.

Dames en heren, ik dank u voor de cheque die ik meteen ga inwisselen. U behandeld uw klanten is zeer attent en uw service is snel en ongecompliceerd. Daardoor voel ik mij, als klant, dat ik eerlijk behandeld ben.
Esther P. van G.

Dank u – de cheque is aangekomen. Snel en correct.
Ilse van R. O.

Dames en heren, ik dank u voor de snelle afhandeling van mijn zending. Ik heb me zeer verheugd over de uitbetaling van € 315,34.
Maria S. uit O.

Geachte Goudbode Team. Hartelijk dank voor de snelle betaling.
Rainer W. van F.

Ook de tweede zending werd snel verwerkt. Service en betaling zijn top.
Mark H. van N.