Goud verkopen: Zelfs kleine hoeveelheden van dentaal goud goud is al geld waard

Het edelmetaal goud geniet van een stabiel koersverloop en is momenteel zeer in trek. Goed voor u, als u bijv. dentaal goud goud of gouden sieraden bezit. Zelfs het verkoop van kleine hoeveelheden goud maakt zich in de portemonnee merkbaar. Zo verdienen onze klanten gemiddeld € 282,42 bij de goud-verkoop. Een mooi bedrag, dat Goudbode direct voor u beschikbaar stelt.

Verkopen van goud en flexibel blijven. Bezoek de website van Goudbode en bestel gratis de Goldpack.

Goud koerier stelt u in staat om veilige en flexibele goud te verkopen. Om bijvoorbeeld dentaal goud goud te evalueren en verkopen, vraag onze gratis GoldPack aan. Dan is uw goud op weg om ons verzekerd tot een waarde van 500 € en het kost u geen verzendkosten.

Met de GoldPack kunt u ook aangeven welke voorkeursmethode van betaling u wenst: of een cheque of overschrijving naar een bankrekening. Gelieve uw gewenste betaalmethode als volgt te noteren:

Goudverkoop per cheque

Scheck

Vul uw naam en adres in op de GoldPack-verpakking. Onmiddellijk na het bepalen van de waarde van uw dentaal goud, stuurt Goudbode u een cheque naar het opgegeven adres en de verkoop van goud is perfect.

Goudverkoop per overschrijving

Overschrijving

Vul uw rekeningnummer, en naam rekeninghouder in op de GoldPack-verpakking. Uiterlijk 24 uur na de waardering van uw goud of dentaal goud, zullen wij het geld overmaken.

Bestel een gefrankeerde envelop: gratis en zonder verplichting

Gemiddelde
uitbetaling:
€ 282,42

Tevredene klanten:

Geachte Goudbode-team, hartelijk dank voor de snelle verwerking van mijn zending. Op 19/11/2010 heb ik u enkele goudstukken toegestuurd en op 29.11.2010 was het bedrag EURO 227,42 al op mijn bankrekening bijgeschreven . Zo eerlijk en eenvoudig is het om goud naar geld om te zetten.
Ik ben zeer enthousiast! HEEL ERG BEDANKT! TOPP SERVICE, zonder problemen! Zal u zeker bij anderen aanbevelen.
Ga zo door en het hele team VROLIJK KERSTMIS EN EEN GELUKKIG EN GEZOND NIEUWJAAR EN VOOR 2011 HEEL VEEL SUCCES!
Elfriede B. van P.

Hallo leuk team uit de Gold koerier ... heel hartelijk dank voor de snelle verwerking. Het bedrag is punctueel overgemaakt. Zal u zeker bij anderen aanbevelen. Met vriendelijke groeten.
Caroline G. van L.

Dames en heren, ik dank u voor de eenvoudige afwerking. Met vriendelijke groet.
Richard. Van M. K.

Beste Goudbode Team, ik ben blij hoe alles snel en professioneel is afgewerkt. Heb u meteen aan mijn vriendin aanbevolen, zij heeft uw Goldpack al ontvangen.
Manuela S. van F.

Super - 295 € - nooit gedacht dat mijn oud goud zo veel waard was. Het geld was snel binnen! Heel erg bedankt!
Tina R. van F.

Welnu, wat kan ik zeggen: uw Goudbode-team is echt betrouwbaar en snel! Hartelijk dank voor de betaling van 178,14 EUR!
Henry B. van D.

Hartelijk dank voor de snelle en goede uitvoering. Het is goed om te weten wie te contacteren wanneer men zijn goud naar geld om wil zetten.
Erwin G. van B.

Dames en heren! Ik wil u bedanken voor het snelle overmaken van het geld. Eindelijk een bedrijf dat is eenvoudig en professioneel.
Rudolf W. van A.

Super, met het geld van de sieraden, die ik nooit echt mooi vond, kon ik eindelijk kopen wat ik altijd had gewenst, maar ik nooit veroorloven.
Gabriele. V. in R.

Nu krijg je zelfs geld als men thuis eindelijk opruimt! Dank je wel..
Jenny G. van L.

Beste goud Team, eerst was ik zeer kritisch om mijn goud naar een internetbedrijf te sturen. Des te meer ben ik blij verrast dat alles zo is verlopen zoals u mij hebt beloofd. Een cheque van 256,24 EUR heb ik al verzilverd. Dank je wel!
Verena N. van D.

Dames en heren, ik dank u voor de cheque die ik meteen ga inwisselen. U behandeld uw klanten is zeer attent en uw service is snel en ongecompliceerd. Daardoor voel ik mij, als klant, dat ik eerlijk behandeld ben.
Esther P. van G.

Dank u – de cheque is aangekomen. Snel en correct.
Ilse van R. O.

Dames en heren, ik dank u voor de snelle afhandeling van mijn zending. Ik heb me zeer verheugd over de uitbetaling van € 315,34.
Maria S. uit O.

Geachte Goudbode Team. Hartelijk dank voor de snelle betaling.
Rainer W. van F.

Ook de tweede zending werd snel verwerkt. Service en betaling zijn top.
Mark H. van N.