Aankoopprijzen van goud

U zult waarschijnlijk verbaasd zijn dat u geen vaste goud-aankoopprijzen op deze pagina vindt? De reden is: elke zending wordt van onze specialisten individueel getaxeerd - afhankelijk van hoeveel goud u ons aanbiedt en hoeveel zuiver goud het bevat. Deze manier lijkt misschien ingewikkeld, maar het is de enige serieuze om een eerlijke prijs voor de aankoop van goud te garanderen.

Hoge of lage goud-aankoopprijzen?
Hoe herkent u of u goud waardevol is.

Bij de vervaardiging van sieraden is meestal niet zuiver goud verwerkt. Het is een mengsel van verschillende metalen zoals zilver, palladium of koper. Afhankelijk van de samenstelling van het aantal gemengde metalen bij de productie van goud, verandert de kleur van goud en dus de goud-aankoopprijs. Heeft uw goud, bijvoorbeeld, een oranje-rode kleur dan is het kopergehalte bijzonder hoog. De goud-aankoopprijs is daarom lager omdat er minder goud is inbegrepen.

Hoe hoger het goudmerk, hoe hoger de goud-aankoopprijzen

Een verder indicatie op de goud-aankoopprijzen geeft het goudmerk van uw goud. In het algemeen is het gouden sieraad gestempeld met de vermelding van de hoeveelheid goud. De meeste voorkomende goudmerk zijn, bijv. 333, 585, 750, 999. Het goudmerk geeft de kwaliteit van het goud weer: Het goudmerk 750 zegt bijvoorbeeld dat het goudgehalte 75% is en bij het goudmerk 999 bijna zuiver goud is, deze zeer zelden gebruikt voor de vervaardiging van sieraden.

Goud koerier neemt sloop goud, dentaal goud en sieraden aan met alle goudmerken en biedt u een aantrekkelijke goud-aankoopprijs

Voorbereiding: aanvraag gratis envelop

Het aankopen van goud bij Goudbode begint direct op uw pc: bestel de gratis en verzekerde retourenvelop en stuur ons uw goud. Meer

Transport:
gratis goud-verzending

Het aankopen van goud bij Goudbode zonder extra kosten: Met de gefrankeerde GoldPack is uw goud verzekerd op de weg naar ons. meer

De taxatie:
serieus, snel en objectief

Het aankopen van goud bij Goudbode door deskundigen: Alleen specialisten bepalen de waarde van uw goud - professioneel en snel. meer

Bestel een gefrankeerde envelop: gratis en zonder verplichting

Gemiddelde
uitbetaling:
€ 282,42

Tevredene klanten:

Geachte Goudbode-team, hartelijk dank voor de snelle verwerking van mijn zending. Op 19/11/2010 heb ik u enkele goudstukken toegestuurd en op 29.11.2010 was het bedrag EURO 227,42 al op mijn bankrekening bijgeschreven . Zo eerlijk en eenvoudig is het om goud naar geld om te zetten.
Ik ben zeer enthousiast! HEEL ERG BEDANKT! TOPP SERVICE, zonder problemen! Zal u zeker bij anderen aanbevelen.
Ga zo door en het hele team VROLIJK KERSTMIS EN EEN GELUKKIG EN GEZOND NIEUWJAAR EN VOOR 2011 HEEL VEEL SUCCES!
Elfriede B. van P.

Hallo leuk team uit de Gold koerier ... heel hartelijk dank voor de snelle verwerking. Het bedrag is punctueel overgemaakt. Zal u zeker bij anderen aanbevelen. Met vriendelijke groeten.
Caroline G. van L.

Dames en heren, ik dank u voor de eenvoudige afwerking. Met vriendelijke groet.
Richard. Van M. K.

Beste Goudbode Team, ik ben blij hoe alles snel en professioneel is afgewerkt. Heb u meteen aan mijn vriendin aanbevolen, zij heeft uw Goldpack al ontvangen.
Manuela S. van F.

Super - 295 € - nooit gedacht dat mijn oud goud zo veel waard was. Het geld was snel binnen! Heel erg bedankt!
Tina R. van F.

Welnu, wat kan ik zeggen: uw Goudbode-team is echt betrouwbaar en snel! Hartelijk dank voor de betaling van 178,14 EUR!
Henry B. van D.

Hartelijk dank voor de snelle en goede uitvoering. Het is goed om te weten wie te contacteren wanneer men zijn goud naar geld om wil zetten.
Erwin G. van B.

Dames en heren! Ik wil u bedanken voor het snelle overmaken van het geld. Eindelijk een bedrijf dat is eenvoudig en professioneel.
Rudolf W. van A.

Super, met het geld van de sieraden, die ik nooit echt mooi vond, kon ik eindelijk kopen wat ik altijd had gewenst, maar ik nooit veroorloven.
Gabriele. V. in R.

Nu krijg je zelfs geld als men thuis eindelijk opruimt! Dank je wel..
Jenny G. van L.

Beste goud Team, eerst was ik zeer kritisch om mijn goud naar een internetbedrijf te sturen. Des te meer ben ik blij verrast dat alles zo is verlopen zoals u mij hebt beloofd. Een cheque van 256,24 EUR heb ik al verzilverd. Dank je wel!
Verena N. van D.

Dames en heren, ik dank u voor de cheque die ik meteen ga inwisselen. U behandeld uw klanten is zeer attent en uw service is snel en ongecompliceerd. Daardoor voel ik mij, als klant, dat ik eerlijk behandeld ben.
Esther P. van G.

Dank u – de cheque is aangekomen. Snel en correct.
Ilse van R. O.

Dames en heren, ik dank u voor de snelle afhandeling van mijn zending. Ik heb me zeer verheugd over de uitbetaling van € 315,34.
Maria S. uit O.

Geachte Goudbode Team. Hartelijk dank voor de snelle betaling.
Rainer W. van F.

Ook de tweede zending werd snel verwerkt. Service en betaling zijn top.
Mark H. van N.