Aankoop van oudgoud

Meestal worden oud en ouderwets gouden sieraden, zoals gouden ringen, kettingen, gouden armbanden, broches, enz. gedefinieerd als als sloopgoud. Bij de aankoop van oudgoud door Goudbode speelt de toestand van het oudgoud geen rol. Vaak is het goud beschadigd of gekrast. Ook dit speelt geen rol bij de aankoop van oudgoud op de prijs die Goudbode u aanbied. Bepalend voor de aankoop van oudgoud is het fijn goudgehalte. Goudbode bepaald met behulp van verschillende testmethoden, de fijn goudgehalte van uw oudgoud en stelt zo de werkelijke materiële waarde van uw sieraad vast. Het aangekochte sloopgoud wordt gesmolten en vervolgens gescheiden, zodat men aan het eind uit oudgoud puur goud krijgt.

Voorbereiding: aanvraag gratis envelop

Het aankopen van goud bij Goudbode begint direct op uw pc: bestel de gratis en verzekerde retourenvelop en stuur ons uw goud. Meer

Transport:
gratis goud-verzending

Het aankopen van goud bij Goudbode zonder extra kosten: Met de gefrankeerde GoldPack is uw goud verzekerd op de weg naar ons. meer

De taxatie:
serieus, snel en objectief

Het aankopen van goud bij Goudbode door deskundigen: Alleen specialisten bepalen de waarde van uw goud - professioneel en snel. meer

Bij het kopen van oud goud aan de veilige kant: Ons 100% tevredenheidsgarantie
Unsere 100 % Zufriedenheits-Garantie

100% betrouwbaarheid: Goudbode is een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in het aankopen van oudgoud. Dit biedt vele voordelen. Zo genieten wij van de zekerheid om eerlijke prijzen verwezenlijken en blijven flexibel. Mocht het geval zijn dat u met de taxatie van onze experts het niet eens bent, dan kunt u, binnen de opzegtermijn,. de goud-aankoop annuleren. Goudbode zal het door u aangeboden goud meteen terugsturen. Meer informatie over dit onderwerp kunt u vinden in onze Algemene Voorwaarden. Meer

Professionaliteit, dat zich loont: Goud aankopen door erkende deskundigen

Goudbode stelt bij aankoop van goud uitsluitend op de expertise van goud- en juwelenexperts, die over een lange ervaring beschikken. Met behulp van bewezen testmethoden bepaalt onze technische vakmanschap het fijne goudgehalte van uw sieraad en leggen de prijs van de goudaankoop vast. Meer informatie over dit onderwerp kunt u vinden in onze Algemene Voorwaarden. Meer

Bestel een gefrankeerde envelop: gratis en zonder verplichting

Gemiddelde
uitbetaling:
€ 282,42

Tevredene klanten:

Geachte Goudbode-team, hartelijk dank voor de snelle verwerking van mijn zending. Op 19/11/2010 heb ik u enkele goudstukken toegestuurd en op 29.11.2010 was het bedrag EURO 227,42 al op mijn bankrekening bijgeschreven . Zo eerlijk en eenvoudig is het om goud naar geld om te zetten.
Ik ben zeer enthousiast! HEEL ERG BEDANKT! TOPP SERVICE, zonder problemen! Zal u zeker bij anderen aanbevelen.
Ga zo door en het hele team VROLIJK KERSTMIS EN EEN GELUKKIG EN GEZOND NIEUWJAAR EN VOOR 2011 HEEL VEEL SUCCES!
Elfriede B. van P.

Hallo leuk team uit de Gold koerier ... heel hartelijk dank voor de snelle verwerking. Het bedrag is punctueel overgemaakt. Zal u zeker bij anderen aanbevelen. Met vriendelijke groeten.
Caroline G. van L.

Dames en heren, ik dank u voor de eenvoudige afwerking. Met vriendelijke groet.
Richard. Van M. K.

Beste Goudbode Team, ik ben blij hoe alles snel en professioneel is afgewerkt. Heb u meteen aan mijn vriendin aanbevolen, zij heeft uw Goldpack al ontvangen.
Manuela S. van F.

Super - 295 € - nooit gedacht dat mijn oud goud zo veel waard was. Het geld was snel binnen! Heel erg bedankt!
Tina R. van F.

Welnu, wat kan ik zeggen: uw Goudbode-team is echt betrouwbaar en snel! Hartelijk dank voor de betaling van 178,14 EUR!
Henry B. van D.

Hartelijk dank voor de snelle en goede uitvoering. Het is goed om te weten wie te contacteren wanneer men zijn goud naar geld om wil zetten.
Erwin G. van B.

Dames en heren! Ik wil u bedanken voor het snelle overmaken van het geld. Eindelijk een bedrijf dat is eenvoudig en professioneel.
Rudolf W. van A.

Super, met het geld van de sieraden, die ik nooit echt mooi vond, kon ik eindelijk kopen wat ik altijd had gewenst, maar ik nooit veroorloven.
Gabriele. V. in R.

Nu krijg je zelfs geld als men thuis eindelijk opruimt! Dank je wel..
Jenny G. van L.

Beste goud Team, eerst was ik zeer kritisch om mijn goud naar een internetbedrijf te sturen. Des te meer ben ik blij verrast dat alles zo is verlopen zoals u mij hebt beloofd. Een cheque van 256,24 EUR heb ik al verzilverd. Dank je wel!
Verena N. van D.

Dames en heren, ik dank u voor de cheque die ik meteen ga inwisselen. U behandeld uw klanten is zeer attent en uw service is snel en ongecompliceerd. Daardoor voel ik mij, als klant, dat ik eerlijk behandeld ben.
Esther P. van G.

Dank u – de cheque is aangekomen. Snel en correct.
Ilse van R. O.

Dames en heren, ik dank u voor de snelle afhandeling van mijn zending. Ik heb me zeer verheugd over de uitbetaling van € 315,34.
Maria S. uit O.

Geachte Goudbode Team. Hartelijk dank voor de snelle betaling.
Rainer W. van F.

Ook de tweede zending werd snel verwerkt. Service en betaling zijn top.
Mark H. van N.