Gouden munten-aankoop

Gouden munten waren ooit een betalingsmiddel. Vandaag de dag, worden gouden munten alleen voor verzamelaars of als een investering worden geslagen. Goudbode is natuurlijk ook geïnteresseerd in het kopen gouden munten. Omdat het goudgehalte van gouden munten zeer hoog is, bieden wij u meer dan de gemiddelde prijs. De beoordeling geschiedt uitsluitend door de fijn goudgehalte. Dat is, hoe hoger de zuiverheid en dus ook de fijn-goudgehalte, hoe hoger de verkoopprijs. Uit ervaring kunnen we zeggen dat het goudgehalte van gouden munten vaak bij 90-95% ligt.

Voorbereiding: aanvraag gratis envelop

Het aankopen van goud bij Goudbode begint direct op uw pc: bestel de gratis en verzekerde retourenvelop en stuur ons uw goud. Meer

Transport:
gratis goud-verzending

Het aankopen van goud bij Goudbode zonder extra kosten: Met de gefrankeerde GoldPack is uw goud verzekerd op de weg naar ons. meer

De taxatie:
serieus, snel en objectief

Het aankopen van goud bij Goudbode door deskundigen: Alleen specialisten bepalen de waarde van uw goud - professioneel en snel. meer

100% tevredenheidsgarantie bij aankoop van gouden munten.

Goudbode is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in in de aankoop van gouden munten en de aankoop van sloopgoud via het internet. Wij werken daardoor op een meer kosteneffectieve wijze, dat ons in staat stelt om aantrekkelijke prijzen voor gouden munt aankoop te bieden. Mocht het geval zijn dat u met de taxatie van onze experts het niet eens bent, dan kunt u zich natuurlijk ook terugtrekken uit het contract binnen de opzegtermijn. Goudbode zal u de door u gestuurde gouden munten terugsturen. Meer informatie over dit onderwerp kunt u vinden in onze Algemene Voorwaarden. Meer

Gouden munten-aankoop en taxatie door erkende deskundigen

Goudbode werkt uitsluitend met goud- en sieraden-experts samen, die op een langjarige ervaring met taxeren van gouden munten en oud goud terug kunnen kijken. Met behulp van testmethoden bepalen onze experts de fijn goudgehalte van uw sieraden en de exacte waarde van uw goud wordt bepaald Meer informatie over dit onderwerp kunt u vinden in onze Algemene Voorwaarden. meer

Bestel een gefrankeerde envelop: gratis en zonder verplichting

Gemiddelde
uitbetaling:
€ 282,42

Tevredene klanten:

Geachte Goudbode-team, hartelijk dank voor de snelle verwerking van mijn zending. Op 19/11/2010 heb ik u enkele goudstukken toegestuurd en op 29.11.2010 was het bedrag EURO 227,42 al op mijn bankrekening bijgeschreven . Zo eerlijk en eenvoudig is het om goud naar geld om te zetten.
Ik ben zeer enthousiast! HEEL ERG BEDANKT! TOPP SERVICE, zonder problemen! Zal u zeker bij anderen aanbevelen.
Ga zo door en het hele team VROLIJK KERSTMIS EN EEN GELUKKIG EN GEZOND NIEUWJAAR EN VOOR 2011 HEEL VEEL SUCCES!
Elfriede B. van P.

Hallo leuk team uit de Gold koerier ... heel hartelijk dank voor de snelle verwerking. Het bedrag is punctueel overgemaakt. Zal u zeker bij anderen aanbevelen. Met vriendelijke groeten.
Caroline G. van L.

Dames en heren, ik dank u voor de eenvoudige afwerking. Met vriendelijke groet.
Richard. Van M. K.

Beste Goudbode Team, ik ben blij hoe alles snel en professioneel is afgewerkt. Heb u meteen aan mijn vriendin aanbevolen, zij heeft uw Goldpack al ontvangen.
Manuela S. van F.

Super - 295 € - nooit gedacht dat mijn oud goud zo veel waard was. Het geld was snel binnen! Heel erg bedankt!
Tina R. van F.

Welnu, wat kan ik zeggen: uw Goudbode-team is echt betrouwbaar en snel! Hartelijk dank voor de betaling van 178,14 EUR!
Henry B. van D.

Hartelijk dank voor de snelle en goede uitvoering. Het is goed om te weten wie te contacteren wanneer men zijn goud naar geld om wil zetten.
Erwin G. van B.

Dames en heren! Ik wil u bedanken voor het snelle overmaken van het geld. Eindelijk een bedrijf dat is eenvoudig en professioneel.
Rudolf W. van A.

Super, met het geld van de sieraden, die ik nooit echt mooi vond, kon ik eindelijk kopen wat ik altijd had gewenst, maar ik nooit veroorloven.
Gabriele. V. in R.

Nu krijg je zelfs geld als men thuis eindelijk opruimt! Dank je wel..
Jenny G. van L.

Beste goud Team, eerst was ik zeer kritisch om mijn goud naar een internetbedrijf te sturen. Des te meer ben ik blij verrast dat alles zo is verlopen zoals u mij hebt beloofd. Een cheque van 256,24 EUR heb ik al verzilverd. Dank je wel!
Verena N. van D.

Dames en heren, ik dank u voor de cheque die ik meteen ga inwisselen. U behandeld uw klanten is zeer attent en uw service is snel en ongecompliceerd. Daardoor voel ik mij, als klant, dat ik eerlijk behandeld ben.
Esther P. van G.

Dank u – de cheque is aangekomen. Snel en correct.
Ilse van R. O.

Dames en heren, ik dank u voor de snelle afhandeling van mijn zending. Ik heb me zeer verheugd over de uitbetaling van € 315,34.
Maria S. uit O.

Geachte Goudbode Team. Hartelijk dank voor de snelle betaling.
Rainer W. van F.

Ook de tweede zending werd snel verwerkt. Service en betaling zijn top.
Mark H. van N.